ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mehmet Hacıbozanoğlu Ortaokulu

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Emine BARCIN'ın öğrencileri ile hazırlamış olduğu törenle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı!

Mrt

Doğa ve dağcılık derneği ile İzcilik klübü tarafından öğrencilerimize yöenlik doğa ve yaşam etkinliği düzenlendi

Mrt

Okulumuz öğrencilerrine yönelik deprem tatbikatı ve deprem farkındalık eğitimi verildi

Şbt

Bigep kapsamında okulumuz Fen Bilimleri öğretmeni Kübra DEMİRDAĞ öğrencilerimizle beraber sıfır atık ile ilgili çalışmalar yaptılar.

Şbt

BİGEP PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN ÇALIŞMALAR!

Ara

Öğrencilerimiz ile Şanlıurfa Fen Lisesi'ni Ziyaret Ettik!

Ara

Öğrencilerimiz ile Şanlıurfa belediye bilim merkezini ziyaret ettik.

Ara

Ortağı olduğumuz “Balkan Rotası Çocukları” isimli Erasmus+ projesi kapsamında üçüncü aktivitesine öğrencilermiz ile devam ediyoruz. Öğrencilerimiz, İtalya'dan ünlü sanatçı Federico Vullo rehberliğinde “Sokak Sanatı” üzerine çalıştay ve etkinliklerine başladılar. Çocuklar harika işler çıkarıyorlar!

10 Kasım Atletizm Kros Yarışması'nda

Yıldızlar kategorisinde 2.'lik ve 3.'lük kazandık!

Küçükler kategorisinde 1.'lik ve 2.'lik kazandık!

Eyl

DYK Öğrencilerimize Yönelik Yerelden Kalkınma Derneği Katkıları ile Sinema Etkinliği Düzenledik