ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mehmet Hacıbozanoğlu Ortaokulu

Nis

23 Nisan etkinliği kapsamında öğrencilerimiz ile Göbeklitepe Ören yerinde uçurtma etkinliği yapıldı.

Nis

Avusturya'dan öğrencilerimize bayram sevinci yaşatmak için gelen misafirlerimize öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Lgs başvuruları için sınıf rehber öğretnleri ve okul rehberlik servisinden destek alınabilecektir.

lgs kluavuzu

Mrt

Şube Müdürümüz Seyfullah ÖZDEMİR Okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İsmail YILDIZ'a Başarı Belgesini Verdi!

Mrt

BİGEP Kapsamında okulumuz Bilişim Teknolojileri Öğretmeni İsmail YILDIZ tarafından öğrencilerimize "Mandala Etkinliği" yaptırıldı!

Mrt

BİGEP Kapsamında Öğretmenlerimiz (Jüriler) İsmail YILDIZ, Kübra DEMİRDAĞ, Emine BARCIN ve Fatma Sena BİZ "O Ses Hacıbozan" adlı Şarkı Yarışmasının Seçmelerine Başladılar!

Mrt

BİGEP Kapsamında Öğrencilerimizin Durumlarının Görüşülmesi için Veli Toplantısı Yapıldı!

Mrt

BİGEP Kapsamında Mentör Öğretmenlerimiz Öğrencileri ile Yakında İlgilenmeye Devam Ediyor!

Mrt

BİGEP Kapsamında Değerler Eğitimi ile İlgili Öğrencilerimize Videolar İzletiliyor!

Mrt

BİGEP Kapsamında Öğrencilerimiz Akademik Başarıları Görüşmek Üzere Toplantı Yapıldı

Mrt

BİGEP Kapsamında Öğrencilerimize Seminerler Verilmeye Devam Ediyor!

Mrt

BİGEP Kapsamında Öğrencilerimiz ile Kütüphaneye Gidip Kitap Okuduk!

Mrt

BİGEP Kapsamında Öğrencilerimize Denemeler Yapılmaya Devam Ediyor.

Mrt

Okulumuz Türkçe öğretmeni Emine BARCIN'ın öğrencileri ile hazırlamış olduğu törenle 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü kutlandı!