ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Mehmet Hacıbozanoğlu Ortaokulu

Mehmet Hacıbozanoğlu Ortaokulu

Adres
Muradiye Mah. Uyanık Sok. NO82 Eyyübiye/ŞANLIURFA Okulumuz Eyyüp Peygamber Camii civarındadır.
Vizyon
Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan kültürel mirası değerlendirebilen yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen mesleğinde önder, saygılı ve sorumluluk bilincine sahip vatanına ve milletine hayırlı bireyler yetiştiren bir kurum olmayı başarmaktır.
Misyon
Bilgili, kültürlü. başarılı kendine güvenen kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş yaratılanı Yaradandan ötürü sevebilen tabiatı tahrip değil imar eden sorun değil çözüm üreten farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan öğrenmeyi öğrenen bir öğretim anlayışının yayılmasına katkıda bulunan yüksek karakterli ve nitelikli insanlar yetiştirmektir.
Kütüphane Kitap Sayısı :750
Öğretim Şekli :İkili Öğretim Ortaokul(7-8. sınıflar sabah - 5-6. sınıflar öğlen)
Başlama: 06:40 Bitiş:18:30
Şehir merkezine öğretmen servisi bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Şanlıurfa Eyyübiye merkez ilçesinde bulunmaktadır. Eyyüp Peygamber Makamı civarındadır.
Şanlıurfa merkez ilçesidir. Şehir merkezine 15dk mesafede.